Scottish Salmon Oil este un ulei de calitate premium, fabricat exclusiv din somon proaspat provenit din zona fiordurilor scotiene ale oceanului Atlantic. Metoda de extractie este in totalitate naturala, nu implica chimicale daunatoare si este realizata la temperaturi scazute, in urma acestuia rezultand un produs cu calitate constanta si nivel ridicat de antioxidanti care ajuta la stabilitate pe o perioada indelungata...
Scottish Salmon Oil este un ulei de calitate premium, fabricat exclusiv din somon proaspat provenit din zona fiordurilor scotiene ale oceanului Atlantic. Metoda de extractie este in totalitate naturala, nu implica chimicale daunatoare si este realizata la temperaturi scazute, in urma acestuia rezultand un produs cu calitate constanta si nivel ridicat de antioxidanti care ajuta la stabilitate pe o perioada indelungata.
Este o sursa importanta de acizi grasi esentiali Omega-3, Omega-6 si Omega-9, studiile de specialitate din acvacultura dovedind ca acesti acizi grasi nesaturati sunt cele mai eficiente si usor digerabile surse de energie pentru crap. Uleiul de somon scotian poate imbunatati palatabilitatea nadelor, prin mirosul si gustul specific, de peste proaspat, dar pe langa asta ajuta si din punct de vedere mecanic, usurand procesul de rulare a boiliesurilor in care este incorporat.
Pe langa importanta acestui produs in partea lichida a boiliesurilor, va recomandam utilizarea acestuia cu precadere pe apa calda pentru hidratarea peletelor, gradul de atractie si rata de dizolvare al acestora crescand considerabil in urma aditivarii, sau pentru injectarea bag-urilor solide PVA.
Valori nutritionale:
- Acizi grasi saturati: 15.8%;
- Acizi grasi mononesaturati(Omega9): 47.3%;
- Acizi grasi polinesaturati(Omega3,6): 30.5%;
- pH: 4.0
Dozaj recomandat:
- 10-25ml/kg de mix.