Corn Syrup, cunoscut și sub numele de „lapte de porumb”, este un îndulcitor natural, extras din porumb printr-un proces care implică hidroliza enzimatică a amidonului. În urma acestui proces, rezultă un produs bogat în monozaharide, o sursă ușor metabolizabilă de energie pentru ciprinide. Este un atracant excepțional, folosit în principal ca înlocuitor pentru ouă în procesul de producție al boiliesurilor solubile, însă poate fi utilizat cu succes inclusiv în groundbait...
Corn Syrup, cunoscut și sub numele de „lapte de porumb”, este un îndulcitor natural, extras din porumb printr-un proces care implică hidroliza enzimatică a amidonului. În urma acestui proces, rezultă un produs bogat în monozaharide, o sursă ușor metabolizabilă de energie pentru ciprinide. Este un atracant excepțional, folosit în principal ca înlocuitor pentru ouă în procesul de producție al boiliesurilor solubile, însă poate fi utilizat cu succes inclusiv în groundbait. În special la nădirea cu bulgări, greutatea și gradul de coeziune al acestora cresc considerabil după aditivare, eliminându-se în același timp riscul de spargere a bulgărilor la impactul cu apa.
În cazul utilizării pentru producția de boiliesuri solubile, vă recomandăm înlocuirea cantității de ouă din partea lichidă cu un amestec 50-50% de lapte de porumb și apă (aproximativ 400 ml în total, în funcție și de restul aditivilor lichizi).
Varianta oferită de Baitshop este de calitate premium: nu se solidifică, nu cristalizează și se dizolvă ușor, inclusiv în apă rece, fiind un produs extrem de simplu de utilizat. 1 L de Corn Syrup este echivalentul a 1,4 kg.
Valori nutriționale:
- Substanță uscată: 77-81%
- Monozaharide: 70%
- Dizaharide: 7-11%
- pH: 3.5-5.0
Dozaj recomandat:
- 20-40 ml per kilogram de mix.