Full Fat Soya Flour este cea mai calitativă făină de soia existentă pe piață la momentul actual. Produsul este obținut din boabe de soia cu conținut ridicat de proteină, iar factorii anti-nutritivi, precum inhibitorii de tripsină, sunt eliminați printr-un proces de tratare termică în două etape, în urma căruia gradul de digerabilitate al proteinelor crește semnificativ...
Full Fat Soya Flour este cea mai calitativă făină de soia existentă pe piață la momentul actual. Produsul este obținut din boabe de soia cu conținut ridicat de proteină, iar factorii anti-nutritivi, precum inhibitorii de tripsină, sunt eliminați printr-un proces de tratare termică în două etape, în urma căruia gradul de digerabilitate al proteinelor crește semnificativ.
Datorită metodei unice de procesare, sunt păstrate intacte și, totodată, la un nivel ridicat substanțe nutritive precum uleiul de soia, lecitină, minerale și vitamine liposolubile. Full Fat Soya Flour este un produs valoros atât din punct de vedere nutrițional, cât și mecanic, având proprietăți excelente de emulsifiere, de stabilizare a emulsiilor apă-ulei, de absorbție a apei, de menținere a umidității și de prevenire a procesului de oxidare a grăsimilor datorită conținutului ridicat de tocoferol (Vitamina E). Datorită granulației foarte fine, acest ingredient are proprietăți excelente de legătură, asigurând în același timp ușurința în rulare.
Valori nutriționale:
- Proteine: 41%
- Grăsimi: 23%
- Umiditate: 7%
Dozaj recomandat:
- 100-250g per kg de mix.