Proteina de zer WPC | Ingrediente boilies | Baitshop.ro
Proteina de zer WPC | Ingrediente boilies | Baitshop.ro
Proteina de zer WPC | Ingrediente boilies | Baitshop.ro
Proteina de zer WPC | Ingrediente boilies | Baitshop.ro

WPC60 Whey Protein Concentrate

Concentratul proteic din zer, datorită numeroaselor avantaje, atât din punct de vedere nutrițional, cât și funcțional, este cea mai folosită proteină lactică în producția de boilies. Conținutul de proteină al acestuia este de minimum 60%, varianta oferită de Baitshop fiind produsă în Germania, la standarde de consum uman.Proteina din zer oferă un profil aminoacidic complex și se pretează excelent în mixurile de cursă lungă, unde valoarea nutrițională a boiliesurilor este foarte importantă...

Cantitate: 1kg
In stoc
79,00 lei

Pret unitar: 79,00 lei / kg

Include TVA 9% Livrare in 24-48h

 

Concentratul proteic din zer, datorită numeroaselor avantaje, atât din punct de vedere nutrițional, cât și funcțional, este cea mai folosită proteină lactică în producția de boilies. Conținutul de proteină al acestuia este de minimum 60%, varianta oferită de Baitshop fiind produsă în Germania, la standarde de consum uman.

Proteina din zer oferă un profil aminoacidic complex și se pretează excelent în mixurile de cursă lungă, unde valoarea nutrițională a boiliesurilor este foarte importantă. Conform studiilor efectuate de specialiști, WPC-ul este considerat ca fiind cea mai ușor digerabilă sursă de proteină existentă.

Din punct de vedere mecanic, concentratul proteic din zer are proprietăți excepționale de liant, ajută la legarea mixurilor dificil de rulat, cum ar fi cele cu doze foarte ridicate de făinuri de pește sau birdfood-uri cu textură grosieră, și, nu în ultimul rând, are rol de întărire a boiliesurilor după fierbere. Solubilitatea acestui ingredient este de 100%, iar în cazul în care este folosit în boiliesuri tratate termic, proteina coagulează și ajută boiliesurile să nu crape după fierbere. Nu în ultimul rând, gustul și mirosul proteinei din zer sunt foarte plăcute, gradul de palatabilitate al mixurilor fiind mai ridicat în cazul în care conțin WPC.

Specificații tehnice:

  • Proteine: min. 60%;
  • Grăsimi: max. 6%;
  • Umiditate: max. 5%;
  • Cenușă: max. 5,5%;
  • Lactoza: max. 23,5%;

Dozaj recomandat:

  • 50-100 g per kg de mix de boilies.
B175