Mix
de pop-up construit pe baza de proteine lactice, cu grade de
stabilitate si flotabilitate ridicate. Textura produsului finit permite
eliberarea pe perioada prelungita a atractantilor in masa apei, iar
pop-up-ul isi pastrezaza flotabilitatea pentru minim 24 ore.
Varianta
oferta de noi este usor de utilizat, in compozitia acestuia fiind
introdusa o doza optima de Actipro EP60 Egg Compound, fapt ce permite
rularea mix-ului doar cu apa. Este
disponibil intr-o paleta larga de culori fluo(galben, roz, mov, rosu si
portocaliu) cat si in varianta neutra(plain), sau alb.
Mix-urile pot fi aditivate dupa propriile preferinte cu extracte
naturale sau stimulatori de apetit sub forma de pudra sau lichid, cu
recomandarea ca acestea sa nu depaseasca 50ml si/sau 50g per 1000g mix.
Un alt aspect important este sa nu folositi lichide cu densitate
ridicata, cele mai potrivite fiind lichidele de tip Amino.
Instructiuni de utilizare:
Dozarea partii lichide(pentru 1kg mix):
- 300ml Apa (eventualele lichide nutritive/indulcitori inlocuind o parte din aceasta);
- 150ml Bait Preserve Liquid;
- 50ml Pure Salmon Oil (sau alte uleiuri, cu mentiunea sa fie deschise la culoare);
- 50ml
Aroma (cele mai bune rezultate fiind obtinute prin folosirea a jumatate
din doza de aroma in mix iar cealalta jumatate ca si dip, inainte de
ambalare).
Procesul de productie:
- Dupa
ce ati amestecat partea lichida se adauga treptat cate putin mix, si se
amesteca/malaxeaza timp de cateva minute, pana ce coca ajunge la
consistenta unei plasteline si nu se mai lipeste de maini, dar totusi se
simte umeda.
- Pasta
obtinuta se pune intr-o punga de plastic, se scoate cat mai mult aer
posibil si se lasa o ora la racoare, pentru hidratare.
- Urmatorul
pas este rulatul efectiv al pop-up-urilor, in formele si marimile
preferate, folosind o masa de rulat sau masini automate.
- Procesul
de fierbere: pot fi tratate termic atat in apa cat si la abur. Pentru
fierberea la abur recomandam 10 min la o temperatura de 100 grade iar la
apa 3-5 min la foc mic, fara ca apa sa clocoteasca.
- Uscarea: este necesar sa se desfasoare intr-un spatiu ventilat (nu excesiv) si nu la temperaturi
ridicate, pe o durata de maxim 24 ore, in functie de cat de tari doriti
sa fie, dupa care se adauga a doua jumatate de aroma iar dupa inca 1-2
ore acestea sunt gata de ambalat.
Cantitate: 500g;