Meniu
Cosul tau

Pop-up Base Mix Fluo Yellow 500g

Pop-up Base Mix Fluo Yellow 500g, Baitshop Romania  - baitshop
Pop-up Base Mix Fluo Yellow 500g
Baitshop Romania
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • Model: BSR060
7900 Lei

Mix de pop-up construit pe baza de proteine lactice, cu grade de stabilitate si flotabilitate ridicate. Textura produsului finit permite eliberarea pe perioada prelungita a atractantilor in masa apei, iar pop-up-ul isi pastrezaza flotabilitatea pentru minim 24 ore. 


Varianta oferta de noi este usor de utilizat, in compozitia acestuia fiind introdusa o doza optima de Actipro EP60 Egg Compound, fapt ce permite rularea mix-ului doar cu apa.  Este disponibil intr-o paleta larga de culori fluo(galben, roz, mov, rosu si portocaliu) cat si in varianta neutra(plain), sau alb.


Mix-urile pot fi aditivate dupa propriile preferinte cu extracte naturale sau stimulatori de apetit sub forma de pudra sau lichid, cu recomandarea ca acestea sa nu depaseasca 50ml si/sau 50g per 1000g mix. Un alt aspect important este sa nu folositi lichide cu densitate ridicata, cele mai potrivite fiind lichidele de tip Amino. 


Instructiuni de utilizare:

Dozarea partii lichide(pentru 1kg mix):

  • 300ml Apa (eventualele lichide nutritive/indulcitori inlocuind o parte din aceasta);
  • 150ml Bait Preserve Liquid;
  • 50ml Pure Salmon Oil (sau alte uleiuri, cu mentiunea sa fie deschise la culoare);
  • 50ml Aroma (cele mai bune rezultate fiind obtinute prin folosirea a jumatate din doza de aroma in mix iar cealalta jumatate ca si dip, inainte de ambalare).

Procesul de productie:

  1. Dupa ce ati amestecat partea lichida se adauga treptat cate putin mix, si se amesteca/malaxeaza timp de cateva minute, pana ce coca ajunge la consistenta unei plasteline si nu se mai lipeste de maini, dar totusi se simte umeda.
  2. Pasta obtinuta se pune intr-o punga de plastic, se scoate cat mai mult aer posibil si se lasa o ora la racoare, pentru hidratare.
  3. Urmatorul pas este rulatul efectiv al pop-up-urilor, in formele si marimile preferate, folosind o masa de rulat sau masini automate. 
  4. Procesul de fierbere: pot fi tratate termic atat in apa cat si la abur. Pentru fierberea la abur recomandam 10 min la o temperatura de 100 grade iar la apa 3-5 min la foc mic, fara ca apa sa clocoteasca.
  5. Uscarea: este necesar sa se desfasoare intr-un spatiu ventilat (nu excesiv) si nu la temperaturi ridicate, pe o durata de maxim 24 ore, in functie de cat de tari doriti sa fie, dupa care se adauga a doua jumatate de aroma iar dupa inca 1-2 ore acestea sunt gata de ambalat.

Cantitate: 500g;